Vesti Online

Kako da zatrudnim?

POMOĆ ŽENI DA ZAČNE

Preduslov za začeće kod žena je zdravlje, a da bi se to postiglo potrebno je uspostaviti ravnotežu. Uzroke neravnoteže žena mora tražiti u ishrani, životnoj sredini i stanju njenog duha. Danas se pouzdano zna da pravilna ishrana čuva zdravlje, na način koji do skora nismo mogli ni da zamislimo. Priroda je dala, i još uvek daje, ponekad odmereno, a ponekad u izobilju, a mi prihvatamo neke od darova prirode, a druge ispuštamo. Retki su oni koji imaju sreće i uzmu baš ono što treba.
Naš je doktor Džervis podigao iznad riznice prirode i ukazao nam na neka pravila ishrane i život bez bolesti. Posebno su delotvorni njegovi ogledi o sterilitetu, odnosno neplodnosti muškarca i žene.

RECEPT ZA POVEĆANJE POLNE MOĆI ŽENE
Žena pre spavanja ili pre seksualnog odnosa treba da greje stopala u toploj vodi 10 do 15 minuta.

RECEPT ZA POVEĆANJE POTENCIJE MUŠKARCA
Pre spavanja ili pre seksualnog odnosa držati parče leda po nekoliko sekundi na teme glave, ispod pazuha kod srca i na testise. Postupak ponoviti nekoliko puta.

NEPLODNOST ŽENE I MUŠKARCA
Nešto reči o polu i karakteru. Za čoveka se potpuno sigurno može tvrditi, bar u jednom istom vremenu ,neminovno mora da bude ili žena ili muškarac. To se potvrđuje ne samo time što skoro svaki čovek koji sebe smatra prosto za MASCULINUM ili FEMININUM ,jer se jednopolnost dokazuje neobično važnom činjenicom: da u odnosu dveju homoseksualnih jedinki uvek jedna preuzima telesnu i psihičku ulogu muškarca a druga žene.

MUŠKA I ŽENSKA SEKSUALNOST
Ono što je za mene simptomatično psihologiju žene pišu isključivo muškarci.
To stanje se stidlivo menja i nisam u stanju da predvidim dalji razvoj tog pitanja. Moje mišljenje je da je sve to posledica ugnjetavanja od strane muškarca.

MESTA ZA POLNI NADRAŽAJ
Mesta na telu gde muškarac može da bude polno nadražen mala su po broju i strogo lokalizovana .Kod žene se polnost prostire po celom telu, svaki dodir, na bilo kom mestu, polno je draži. To su osnovni elementi koji se moraju znati da bi oplodnja žene bila uspešna.

Lekovito bilje i oplodnja Javorka i Petar 0641196764 i 0114051012