Vesti Online

U „Simpu“ smenili četiri direktora

Direktori koji su važili za ljude dugogodišnjeg prvog čoveka ovog kombinata Dragana Tomića, smenjeni su odlukom Nadzornog odbora

ČETIRI direktora „Simpa“, koji su važili za ljude dugogodišnjeg prvog čoveka ovog kombinata Dragana Tomića, smenjena su odlukom Nadzornog odbora. Čak je u Tomićeva supruga Edit, prema podacima Agencije za privatizaciju, podnela ostavku na mesto izvršnog direktora za marketing.

Odlukom NO, kako je „Novostima“ potvrđeno, smenjena su četvorica direktora: Miroljub Petrović, Srboljub Ristić, Dragan Adžić i Milorad Đorđević.

Poznavaoci situacije kažu da je država odlučila da zavede red u „Simpu“, a povlačenje Edit Tomić za mnoge je bilo iznenađenje, jer na neki način nagoveštava odlazak i Tomića.

– Nadzorni odbor je smenio direktore, a što se gospođe Tomić tiče, to je bila njena odluka. Mogu da kažem da smo doneli odluku da svima koji su stekli jedan od uslova za penziju 31. decembra stupa na snagu prekid radnog odnosa – kaže za „Novosti“ član NO- Goran Nikolić.(Novosti)