Vesti Online

NOVI INCIDENTI U KOSOVSKOJ MITROVICI Pretučeni Albanci!

Pet osoba, tri albanske i dve bošnjačke nacionalnosti povređene su danas nešto posle podne u Kosovskoj Mitrovici kada su na njih nasrnuli nepoznati napadači.

Kosovska policija

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da je pet lica povređeno u tri odvojena incidenta koja su se dogodila u centru severnog dela Mitrovice.
„Prvo je oko 13 časova pretučen maloletni Albanac u centru grada ispred jednog od kafića, da bi nešto kasnije još dva Albanca zadobila lakše povrede kada su na njih nasrnuli za sada neidentifikovani napadači“, rekao je Hoti.
Danas se u Mitrovici za nepuna dva sata dogodio i treći incident kada su na kružnom toku u centru Mitrovice povređena dva studenta bošnjačke nacionalnosti iz Novog Pazara koji studiraju u Kosovskoj Mitrovici.
„Napadi na Albance moguće da su odgovor na ranjavanje srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici, koji se dogodio u četvrtak veče, a kada je u pitanju napad na studente iz Novog Pazara ne možemo ni da pretpostavimo šta je motiv“, kazao je Hoti.  (Alo)