Vesti OnlineZanimljivo

Dirljiv čin kralja Charlsa

NJEGOVA MEZIMICA

Dirljiv čin kralja Charlesa nakon operacije Kate Middleton raznježio britansku javnost: ‘Kakav svekar!‘

Navodno su njih dvoje već odavno prilično bliski, a teška situacija u kojoj su se oboje našli samo je dodatno poboljšala njihov odnos
<p>Kralj Charles i Kate Middleton</p>

Kralj Charles i Kate Middleton

 Profimedia/

Dvije ozbiljno bolesne osobe u britanskoj kraljevskoj obitelji su vijest koja ne prestaje izazivati interes svjetske, a pogotovo javnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Poznavatelji prilika u britanskoj kraljevskoj obitelji su za britanske medije otkrili da je kralj Charles, koji je operirao povećanu prostatu, viđen kako se nesigurnim hodom i uz blago šepanje, zaputio iz svog bolničkog kreveta hodnikom do sobe Kate Middleton kako bi je vidio i saznao kako se ona osjeća.

Ova gesta je izazvala izrazite emocije kod Britanaca od kojih su brojni komentirali na društvenim mrežama kraljev potez, uz tvrdnju da je on odan i nježan svekar.

Kate Middleton je bila podvrgnuta operaciji abdomena, s tim da se vjerovalo da problem nije maligne prirode, ali su postoperativni testovi otkrili znakove raka.

‘Kralj je oduvijek imao srdačan i topao odnos s princezom Kate, kazao je za britanske medije izvor blizak kraljevskoj obitelji. Navodno su njih dvoje već odavno prilično bliski, a teška situacija u kojoj su se oboje našli samo je dodatno poboljšala njihov odnos.

Princeza Kate i kralj Charles su prema ovim izvorima dan prije nego je ona javno objavila da ima rak zajedno večerali, a on je prema njoj pokazivao posebnu privrženost.

„Vrlo je neobično da samo njih dvoje ovako sjede zajedno. Kralj je već bio svjestan da žena koju on zove ‘moja voljena snaha‘ ima rak. Imali su mnogo toga za reći jedno drugom jer samo nekoliko tjedana ranije kralj je započeo s liječenjem i bavio se objavom svoje dijagnoze“, rekao je izvor iz dvorca Windsor za The Mirror.