Vesti Online

VLASNIK AGENCIJE POBEGAO S PARAMA Besni smo, propali nam i letovanje i pare

Brojni turisti koji su uplatili letovanje u Hurgadi i nekoliko porodica koje su otišle u Grčku ostali su bez aranžmana nakon što ih je Nenad Ristić, direktor agencije „Uniko“, prevario i pobegao sa njihovim parama.

Nenad Ristić je i pre dve godine prevario putnike koji su putovali na Hurgadu, a ove godine je ponovio isto sa putnicima nove Agencije

Ristiću to nije prvi put da je uzeo novac putnika i nestao. Isto se desilo 2012. godine kada je kao vlasnik agencije „Triniti“ ostavio grupu od oko 170 srpskih turista bez povratnog leta iz Hurgade. Ovog puta putnici nisu ni stigli do letovališta.
– Besna sam i očajna. Odmor planiram već mesecima, dala sam za aranžman 700 evra, a sada sam ostala i bez novca i bez odmora, a najgore od svega je taj osećaj da vas je prevario neko s kim ste se više puta videli i razgovarali. Nisam samo ja očajna, svi smo – priča Ružica Lalović pokazujući na prostoriju agencije u samom centru Beograda punu oštećenih ljudi. Procene su da je prevarant pobegao sa bar 10.000 evra. (Blic)