Vesti Online

Seks skandal koji je ZAPALIO IRAN

Šina Širani, spikerka informativnog kanala iranske državne televizije na engleskom jeziku “Press TV”, optužila je dvojicu bivših šefova za seksualno uznemiravanje, kome je, kako kaže, bila izložena duže vreme. Pošto je iznela u javnost svoje iskustvo, ona je ohrabrila Iranke da prekinu ćutanje i progovore o problemu koji je prisutan, ali sve do sada nije bio priznat.

Nije imala kome da se obrati: Šina Širani

Foto: Sheena Shirani / FacebookNije imala kome da se obrati: Šina Širani

Ona je optužbe iznela na spektakularan način, tako što je na internetu postavila snimak telefonskog razgovora u kome muškarac, za koga se veruje da je njen pretpostavljeni Hamid Reza Emadi, uporno traži od nje seksualne usluge.

Širanijeva je, posle incidenta dala otkaz i napustila zemlju da bi potom objavila audio-dokument, koji je preslušan više od 120.000 puta na njenom profilu na Fejsbuku i iranskom sajtu čije se sedište nalazi izvan zemlje.

Osim toga, podelila je printskrin razmene poruka u kojoj Emadi od nje traži da ukloni snimak sa sajtova. Pojavio se i drugi printskrin poruke na WhatsApp u kojoj Emadi poriče optužbe i kaže da je audio-snimak lažiran.

“Press TV” je posle svega objavila da je tokom istrage o optužbama suspendovala dva neimenovana člana redakcije, što je do sada nezabeležen slučaj. Pretpostavlja se da je reč o Emadiju i drugom članu redakcije koga je Širanijeva takođe optužila za seksualno uznemiravanje.

U Iranu ste kao žena BEZVREDNI (Blic)