Vesti Online

POLICAJCI U ŠOKU Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNS

Policajci u Smederevskoj Palanci nisu imali velikih problema da otkriju ko je razbio sva stakla na Opštinskom odboru SNS, ali nikako nisu mogli da prihvate činjenicu da je za to osumnjičen Aleksandar Vučić, imenom i prezimenom.

Huliganu određeno  zadržavanje do 48 sati

Huliganu određeno zadržavanje do 48 sati, Foto: Promo

 

Čuđenju nije bilo kraja kada je policija otkrila da se 23-godišnjak koji se sumnjiči da je razlupao prostorije SNS u ulici Svetog Save broj 19 zove i preziva kao premijer Srbije.
– Policijska patrola je 12. decembra primetila da su polomljena stakla na prostorijama SNS-a. Oni su obavestili stanicu, nakon čega je tužilac naložio da se obavi uviđaj. Ubrzo su na teren izašli kriminalistički tehničari, koji su pronašli kamenice kojim su razbijena stakla – navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Izlog polupan kamenicama

Izlog polupan kamenicama, Foto: Promo

Nije trebalo mnogo da inspektori sklope kockice i identifikuju počinioca.
– Operativni podaci su ukazali na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobegla sa lica mesta u obližnji kafić. Nakon toga je počinilac promenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, ali mu to nije uspelo – kaže sagovornik „Alo!“. (Alo)