Vesti Online

HAG OPET SUDI STANIŠIĆU I FRENKIJU

Pod istragom 1.600 osumnjičenih za pomaganje teroristima

Rusija: Pod istragom 1.600 osumnjičenih za pomaganje teroristima

Ruska federalna služba saopštila je danas da da istražuje 1.600 fizičkih i pravnih lica koja se sumnjiče za pomaganje Islamskoj državi.

Islamistički borac u Siriji

Islamistički borac u Siriji

Direktor te službe Aleksandar Bortnikov kaže da je Federalna služba

Opširnije…

Magla, mraz i poledica, oprez u saobraćaju

Hag opet sudi Stanišiću i Frenkiju

Večernje novosti
pre 33 minuta
Tribunal poništio oslobađajuću presudu srpskim obaveštajcima. Veće Haškog tribunala ponovo im odredilo pritvor i naložilo novi proces. Optuženi da su naređivali ubistva i deportacije. ŽALBENO veće Haškog tribunala prihvatilo je u utorak žalbe tužilaštva i naložilo da se bivšem načelniku SDB Jovici… »

Na prelazima selektivna primena Uredbe o zabrani ulaska na Kosovo

Beta
pre 4 sata
Uredba vlasti u Prištini o zabrani ulaska na Kosovo i Metohiju svim licima sa srpskim ličnim kartama koji žive na tom prostoru, selektivno je danas primenjivana na administrativnim prelazima izmedju centralne Srbije i Kosova i Metohije. Pripadnici Kosovske policije na administrativnom prelazu… »

Došlo je do izvesnog ublažavanja Platforme za poglavlje 35

Politika
pre 20 minuta
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da je došlo do izvesnog ublažavanja Platforme za poglavlje 35 u odnosu na prvi nacrt, ali i da su se u javnosti pojavile spekulacije o promeni režima na integrisanim administrativnim prelazima. „Tačno je da su se pojavile određene… »

Zbog terorističke prijetnje zatvorene škole u Los Anđelesu

Slobodna Evropa
pre 12 minuta
Sve škole u Los Anđelsu zatvorene su zbog još uvjek nedefinisane terorističke prijetnje. Kako navodi Reuters 634 000 učenika vraćeno je kući da bi istražitelji mogli da pretraže više od 1200 škola od osnovnih do visokih. Portparol odjeljenja za obrazovanje Elen Morgan objavila je ovu odluku, ali… »

Opširnije…