Vesti Online

Goran Marković

Goran Marković odgovara na sramni napad Darije Kisić Tepavčević

KULTURAAutor:Bratislav Nikolić17. dec. 202115:56 > 16:1757 komentaraPodeli:

Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC; Filip Krainčanić/Nova.rs

– Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu – izjavio je za Nova.rs reditelj Goran Marković odgovarajući na vređanje ministarke Darije Kisić Tepavčević.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

Goran Markovic, Jelena Trivan, Tihomir Stanic

Kako je Jelena Trivan ucenjivala Tiku Stanića zbog Gorana Markovića

KULTURA11. dec. 2021

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.View this post on Instagram

A post shared by Prof. dr Darija Kisić (@darijakisictepavcevic)

– Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu – kratko je za Nova.rs prokomentarisao reditelj Goran Marković reči ministarke.

Bonus video: Goran Marković na protestu