Vesti Online

FRANCUSKA JE NA IVICI RATA: Oficiri policije otkrili zabranjenu istinu!

Oficiri francuske policije su na svojoj Fejsbuk stranici naveli zašto veruju da je Francuska na ivici rata i optužili medije da prikrivaju određene činjenice od javnosti.

Francuska policija u Kaleu (Foto: printskrin)

Oni su naveli da se od njih izričito traži da skrivaju pravu istinu, naročito činjenicu da će rat početi u Kaleu gde se za napad spremaju protivnici Francuske i civilizacije uopšte.

Kale je pun muslimanskih migranata za koje oficiri tvrde da dobijaju novac, 3 obroka dnevno, pa čak i odeću iako mogu sebi da priušte najnovije pametne telefone.

Policajci su primorani da rade danju i noću, i kada pada kiša i kada pada sneg. Umorni su od praćenja puteva i rada u grubim uslovima, verujući da su oni samo narandžasti plastični čunjevi koji su postavljeni u prve redove kao odbrana u slučaju potencijalnog napada.

Migranti dolaze i dolaze i niko ne može da ih spreči

Oficiri svakoga dana rade od jutra do mraka. Svakog dana se baci par granata, bude malo aktivnosti na autoputevima i bace na njih par kamenja. Ponekad dođe do saobraćajnih nesreća zbog blokada na putevima.

Oni za odbranu moraju da koriste gumene metke. Pored toga, stalno ih podsećaju da je ljudima dozvoljeno da ih slikaju.

Migranti su ohrabreni da prelaze granicu na nedozvoljenim mestima i da slikaju i snimaju policiju kako bi ispalo da se policija tiranski ponaša prema migrantima.

Svi policajci su u obavezi da nose šlemove i zaštitu, a pojačanje se traži na svim mogućim mestima.

Pored policije, na ulicama Kalea se javljaju i besne rulje muškaraca i žena koji protestuju i koji se bore za svoju teritoriju.

Oni se bore na strani policije protiv migranata naoružanih noževima i gvozdenim šipkama. Kada završe s jednim talasom, dužni su da odu na drugu lokaciju i pomognu svojim kolegama.

Kažu da objekti lete na sve strane i da se samo čuju usklici i vriske na nepoznatom jeziku.

Ponekad se uz „Je*eš policiju!“ čuje i poneko „Alahu ekber!“ i „Živela Islamska država!“.

Policajci bacaju suzavce i rasteruju naoružanu masu. Kažu da se u njihovim očima može videti samo plamen besa.

Projektili i granate lete i sa jedne i sa druge strane.

Upravo iz gore navedenih razloga francuska policija veruje da će uskoro izbiti rat koji će biti nemoguće iskontrolisati. (Pravda)