Vesti OnlineZanimljivo

Bruka Harisa Džinovića

Haris Džinović Foto: M. M./ATAImages

Pevač Haris Džinović nedavno se razveo od 30 godina mlađe Meline, sa kojom je proveo više od dve decenije. U jeku svih detalja njihovog rastanka pevač se više puta oglašavao, a jedan njegov komentar dobio je veliki broj negativnih reakcija.

Haris se ne miri sa razvodom, pa koristi gotovo svaku priliku da bivšu suprugu javno ponizi.

 

PROČITAJTE JOŠ

 

Pevač je nekoliko puta isticao kako je on bio taj koji je sve finansirao tokom braka, kao i da ga je Melina varala.

Modna kreatorka nije se oglašavala o svemu ovome, ali se na društvenim mrežama povela polemika o tome da li su Harisovi potezi na mestu.

Haris Džinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško“, izjavio je pevač jednom prilikom.

Ova pevačeva izjava preneta je ponovo u jeku svih vesti o njegovom razvodu, ali nije naišla na pozitivne reakcije.

 

„Pa ima li barem jednog prijatelja da mu kaže da se ne bruka više, aman?“, jedna je od reakcija na „Iksu“.

 

„Joj bože koliko je on besprizoran“, smatra jedan korisnik ove društvene mreže.

 

„I on bez kose, pa šta?“, napisao je drugi korisnik ove mreže, ne štedeći pevača.

 

„Ja mislim da je ona odlicno izgledala i sa 80kg, na tu visinu, bombonica“, zaključak je mnogih.

Imajući u vidu da je višak kilograma potpuno prirodna pojava u trudnoći, a i da ugojiti se nije krivično delo, čini se da Harisovi komentari iz vremena zajedničkog života sa Melinom zaista nisu bili primereni. Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da je Melina sa svojih 182 cm visine teško mogla da bude „bumbar“ sa 80 kilograma.

 

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova

TOP 5 najlepših poznatih parova
Haris Džnović, Melina Džinović Foto; Antonio Ahel/ATAImages

Nakon razvoda od Harisa Džinovića, kreatorka se preselila u luksuzni kompleks gde je susedi retko sreću, ali mnogo toga znaju o životu nove komšinice.

Naime, bračni par je i zvanično razveden, a uveliko se priča da Melina ima novog dečka, što je i Haris u izjavama potvrdio rečenicom da „prevareni muž poslednji sazna“.

U novom komšiluku za Melinu skoro da ne znaju dok im se ne pokaže fotografija. Zaista, reč je o luksuznom kompleksu, pa se neki i prave da ne poznaju kreatorku iako im tabloidi stoje na stolu na kojem piju kafu.

„Ne znamo ko je Melina Džinović“, kaže mladić, iako mu šoljica za kafu stoji na glavi dotične na naslovnoj strani časopisa koji čita.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za susednim stolom su devojke koje otvoreno pričaju o svemu što znaju.

„Ona je u spoljnoj zgradi, pa ne mora da prođe kroz centar kompleksa kako bismo je viđali, ali smo je srele. Žena izgleda prelepo i bez šminke. Nedavno je unosila neke sitnice za uređivanje doma, ali ne znam da li je stan iznajmila ili je u njenom vlasništvu“, kažu i dodaju:

„Viđali smo Đinu, njenu ćerku, kako dolazi ovde. Nju znamo sa društvenih mreža. Sina nismo viđali, mada možda ga ne bismo ni prepoznali. Ali, posle smo čitale da on zapravo nema komunikaciju sa majkom, tako je makar Haris rekao“.

Melina i Haris Dzinovic
Melina i Haris Džinović Foto:Nemanja Jovanović

U obližnjoj prodavnici Melinu su videli tek nekoliko puta.

„Doselila se ona, kažu, pre nekoliko meseci, ali nije česta mušterija. Možda odlazi u veće kupovine negde drugo, ovde je svraćala po vodu i tako neke sitnice i ne sećam se šta je kupovala. Bila je skockana, zamirisala nam je celu radnju parfemom kada je ušla. Jako je lepa, a sada, šta je bilo između nje i Harisa, nismo pitali“, kaže radnica za „Blic“.

Devojka koju su novinari sreli u prolazu kaže da se za Melininog dečka znalo i dok nije došla u ovaj kompleks.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

„Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani gde trenira su znali. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta otkada je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod“, kaže ova devojka koja nije želela da se otkriva njen identitet jer se druži sa Melininim drugaricama:

„Poznajem te žene sa kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela da izlazi i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je i počela da se druži sa različitim ljudima i da izlazi kako bi izašla iz kuće. Ranije su deca bila mala, pa je oko njih dosta vremena provodila“.

Gospođa iz obližnjeg frizerskog salona je rekla da ne brine za Melinu, koliko za Harisa.

Melina Džinović Foto:Amir Hmazagić/Nova.rs

„Mislim da je on povređen iako govori da nije i da ga nije briga. Nju verujem da nije briga jer je nastavila dalje. Poznajem neke njene drugarice i mislim da su joj dobri savetodavci što bi se reklo da ne ostane bez ičega. Ona je mislila da kuću ostavi deci, ali je sada besna zbog Harisovih izjava i sada će krenuti u napad da ga razbaštini koliko može“.

„Unovčiće ona razvod“, kaže ova gospođa i dodaje:

„Srela sam je jednom u garaži, ali se nismo javile jedna drugoj. Ona je malo izmeštena iz kompleksa jer se njena zgrada nalazi sa spoljne strane, pa je ne viđa niko tako često, mada je ona i noćna ptica. Kažu da je viđaju tek tamo posle sedam uveče“.

BONUS VIDEO: Ugradila sam silikone, a probudila se nepokretna: Popularna pevačica doživela horor

Ugradila sam silikone, a probudila se nepokretna: Popularna pevačica doživela horor
00:00
/
12:25

 

Izvor: Nova.rs