Vesti OnlineZanimljivo

Vlado Georgiev

Foto: Zoran Lončarević

Nekada je pažnju privlačio velikim hitovima i nastupima širom regiona koji su obeležili domaću pop kulturu početkom dvehiljaditih, a danas jedva da ima koji zakazan nastup, novi album nije objavio decenijama, ali se provlači kroz medije uglavnom u negativnom kontekstu – negirajući nauku i tvrdeći da je Zemlja ravna ploča, ali i bacajući kletve na novinare.

Muzičar Vlado Georgiev obrušio se sinoć na redakciju Danasa iznoseći niz uvreda, kletvi ali i pretnji, izražavajući nezadovoljstvo pisanjem tog portala, gde je u prvim tekstovima teroristički napad u Moskvi označen kao “pucnjava“.

 

PROČITAJTE JOŠ

 

Georgiev nije štedeo reči, pa je ispod teksta Danasa ostavio komentar: “Da bog da vas rak pojeo. Sram vas bilo, zapaliti vas treba koliko “Danas””.

Potom je sa svog X naloga poručio da “Ko kupi Danas, ruke mu otpale, sram da vas bude dok je svijeta i vijeka. Sram vas bilo životinje antisrpske. Gorili u sopstvenoj vatri. Ustaše obične, to ste, kukavikce i pi*ke obične. Jadovi prodani, bruke“, prenosi Danas.

Nakon što je tekst o njegovim pretnjama objavljen na sajtu „Danasa“, muzičar se ponovo oglasio.

„Malo sam vam rekao protuve jadne ratno-huškačke i antisrpske. Ako postoji dno dna, vi ste duplo dno duplog dna.Rđo dovijeka, sram i stid vas bilo, Bog će vam suditi. Ološu petokolonaški“, napisao je on.

 

Muzičar je pre mnogo godina prestao da snima nove pesme ili objavljuje albume, s vremena na vreme ima zakazan nastup tokom letnje sezone u nekom malom restoranu u Herceg Novom, njegovom rodnom mestu, ali veliki karijerni uspeh – kakav je nekada imao – nije doživeo decenijama.

S druge strane, u medije se provlačio kao neko ko je bio glasnogovrnik protiv vakcina za koronavirus, ali i kao neko ko uporno tvrdi da Zemlja nije okrugla, već da je ravna ploča.

Tako se na Tviteru šalio da je zumirao kamerom pučinu 48 puta i da je i dalje ravna.

„Koliko je zakrivljeno, baš onako okruglo, i to kroz zum 48“, napisao je sakrastično uz smajlić koji plače od smeha.

 

Da se ne šali potvrdio je i gostujući na TV Nova u Među nama, te je voditeljku Maju Nikolić ubeđivao da je Zemlja zaista ravna, pitajući se zašto avioni iz Japana za Njujork lete preko Tihog okeana, a ne u suprotnom smeru.

Nedavno je imao i sekstični komentar, napisavši Sajsi MC ispod fotografije u haljini da joj daje – nula bodova kao stručan žiri, aludirajući na to da je tokom žiriranja na PZE24 ona kao stručna članica žirija dala nula bodova Anđeli Ignjatović Breskvici za pesmu koja se Vladu Georgievu prethodno dopala.