Vesti Online

Srpski biznismen iz Čikaga daje milion evra za glavu Šiptara koji je pustio dron!

Srpski biznismen iz Čikaga nudi sicilijanskoj mafiji milion evra za hvatanje muškarca albanske nacionalnosti koji je 14. oktobra postavio dron na krov crkve pored

Srpska policija je nedugo nakon incidenta utvrdila da se najverovatnije radi o Ismailu Morini (32), koga su snimile kamere sa obližnjeg internata Vojne gimnazije.

Uslov koji je biznismen postavio Italijanima je da Morinu uhvate živog i zdravog i da ga predaju njegovim ljudima u Čikagu.

Preci tog srpskog biznismena su emigrirali iz naše zemlje još posle Drugog svetskog rata u Ilinois, ali bez obzira na to, on i dalje Srbiju doživljava otadžbinom i užasno ga je pogodila ta albanska provokacija usred Beograda.Njegovi preci su, inače, bili pripadnici četničkog pokreta, učestvovali su u borbama tokom Drugog svetskog rata – rekao je izvor , koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, iznad Partizanovog stadiona pojavila se bespilotna letelica koja je nosila zastavu takozvane velike Albanije, zbog čega su nastali incidenti na samom terenu, a meč je prekinut.

Srbija i Albanija su kažnjeni kod UEFA, s tim da su „orlovi“ prošli nešto gore, jer su im oduzeta tri boda koja bi mogla da budu presudna u trci za plasman na EVRO u Francuskoj 2016. Tada je bio uhapšen i Orsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, jer je bio među licima za koje se sumnja da su imali veze sa diverzijom. Međutim, ubrzo je pušten.

Brat premijera Albanije uhapšen jer je upravljao dronom!

 u Humskoj i izazvao haos na meču Srbije i Albanije!(Iz PRAVDE)