Vesti Online

SAPUNICA U NEGOTINSKOM SELU Svekar preoteo snahu!

Dok je sin radio u inostranstvu, otac se oženio njegovom suprugom!

Snaha, muž, svekar i sin

Ilustracija, Foto: Profimedia

U jednom negotinskom selu pretežno gastarbajterskom kao prve komšije žive otac i sin. Sin ima decu i njegov otac, iz drugog braka, takođe ima naslednike. I tu možda ne bi bilo ništa čudno da očeva i sinovljeva deca nisu – rođena braća!

„Zapravo polubraća“, ispravlja jedan o meštana neobičnog sela, gde je smeštena radnja ove neobične i bizarne priče.

„Oni su braća po materi. Ista im je majka.“

Sve je počelo pre nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu. „Nekoliko meseci nakon svadbe žena se porodila i na svet donela zdravog dečaka“, pričaju meštani.

„A onda se njen muž vratio u inostranstvo gde radi. Planirao je da dete, kada  malo ojača i poraste, zajedno s majkom odvede sa sobom.“

Međutim, onda se se dogodio zaplet, sličan onim iz lationoameričkih sapunica:

„Dok je suprug radio u inostranstvu, snaha se, ispostavilo se, zbližila sa svekrom. Da li zbog usamljenosti ili nečeg drugog, tek taj odnos je prerastao u nešto više. Po selu se pričalo da su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo ko verovao. Žena je ubrzo podnela zahtev za razvod braka i javno počela da živi sa svekrom. Sin je, kada je to čuo, došao iz inostranstva.

„Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu dešavalo. Otac i sin su se svađali, kleli, pretili…. Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo razvodom“, kažu meštani.

Posle razvoda sin se vratio u inostranstvo. Svoje dete je ostavio kod babe, majke njegovog oca, da ga čuva.

„E onda su snaha i svekar, koji je imetak stekao u inostranstvu, kupili drugu kuću. Ona se nalazi tik do one u kojoj živi dečak čija majka se preudala za njegovog dedu. Prvi suprug retko dolazi u selo. Nekoliko dana godišnje. Ne viđa tada ni oca ni bivšu ženu. Planira da sina, kada poraste, odvede sa sobom.“

Ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem u inostranstvo. (Alo)