Vesti Online

Salami: Specijalna osveta očekuje Izrael

Zamenik glavnog zapovednika iranske garde Sepaha Pasdarana je izjavio: Mi, ćemo, osim proširenja fronta na Zapadnoj obali, sigurno uzeti u obzir specifičnu osvetu zbog nemilog događaja.

Brigadir Hosein Salami je u utorak, u intervjuu za TV mrežu Al Alam, rekao: Ponovno otvaranje novog fronta na Zapadnoj obali, koja je glavni deo drage nam Palestine, zasigurno će biti na dnevnom redu, i to je deo nove realnosti koja će postepeno zavladati. Brigadir Salami je istakao: Naravno, mi ćemo, osim proširenja fronta na Zapadnoj obali, kao jednu vrstu specifične nadoknade zbog nemilog događaja, sigurno imati na umu specifičnu osvetu zbog tog događaja.

On je dodao: Proširenje fronta na Zapadnoj obali, podrška džihadističkim palestinskim i libanskim grupama, stvaranje novih kapaciteta i odbrambene infrastrukture za muslimane stacionirane u blizini granica cionističkog režima i okupirane Palestine, to je bila naša politika u prošlosti, koja će se nastaviti i u budućnosti. No, mi ćemo posebno, u znak osvete zbog događaja na Kunejtri i u blizini Golanske visoravni, svakako uraditi nešto specijalno.

(IRIB) (isra-news)