Vesti Online

Naslovi

Politika

Šešelju dijagnostikovan rak jetre

Novi magazin pre 7 sati

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je večeras da su lekari u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala u Sheveningenu lideru radikala Vosijalavu Šašelju pronašli karcinom jetre na dva mesta. On je kazao da se Šešelj složio sa tim da ta… »

Putin: Cenim Srbe jer se opiru pritiscima

Novi magazin pre 8 sati

I na daljinu osećam kako iz srpskog naroda zrače spontane simpatije prema mojoj zemlji i narodu, da voli i poštuje Rusiju, rekao je Vladimir Putin. „Tomislave, kada god budete imali novu ideju, napišite mi, postaraću se za to. Uvažavam… »

Kazna za ministarstvo finansija

Press pre 8 sati

Ministarstvo finansija mora da plati kaznu zbog toga što nije dostavilo podatke o broju novozaposlenih u javnom sektoru koje je tražio list Danas. Ministarstvo finansija mora da plati kaznu zbog toga što nije dostavilo podatke o broju… »

Više od 40 posto svetskih milionera živi u SAD-u

Economy pre 5 sati

Sjedinjene Američke Države prebivalište su za čak 14,2 miliona milionera što čini više od 40 posto milionera u celom svetu. Za godinu dana, od jula 2013. do jula 2014. godine, broj odraslih osoba u SAD-u čija neto vrednost prelazi milion… »

Nikolić: Mogli smo da postignemo četiri gola

Vesti online pre 8 sati

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Crvenu zvezdu u 147. „večitom“ derbiju, a njegov kolega Nenad Lalatović da je meč presudilo neiskustvo njegove ekipe. Zadovoljan pobedom svojih pulena:… »

Roma sigurna protiv Kjeva, Ljajić strelac

Press pre 17 minuta

Roma se ovim trijumfomizjednačila na prvom mestu tabele sa Juventusom, koji večeras gostuje Sasuolu. Roma se ovim trijumfomizjednačila na prvom mestu tabele sa Juventusom, koji večeras gostuje Sasuolu Fudbaleri Rome pobedili su večeras… »

Biskupi ipak protiv prihvatanja homoseksualaca

Blic pre 6 sati

Katolički biskupi nisu danas prihatili ovonedeljni pripremni izveštaj u kojem je zauzet nov, pozitivniji pristup prema homoseksualcima, iskazavši duboku podeljenost po tom pitanju na kraju dvonedeljnog sinoda o porodici. Biskupi su… »

Ebola je katastrofa naše generacije

Press pre 8 sati

Humanitarna agencija Oksfam saopštila je danas da bi ebola mogla da postane „definitivno humanitarna katastrofa naše generacije“. Humanitarna agencija Oksfam saopštila je danas da bi ebola mogla da postane „definitivno humanitarna… »

Vlasnik pekare: 10 godina mi lome lokal, ali NE IDEM iz Novog Sada, ovo mi je kuća!

Blic pre 8 sati

Vlasnik pekare “Evropa” Bajram Temaj znao je šta će da se desi nakon meča Srbija – Albanija, pa je tražio zaštitu policije, ali je nije dobio. Iz MUP-a su mu odgovorili da ne mogu da ga zaštite jer nemaju dovoljno automobila. – Posle prvih… »

Muškarac pokušao da se ubije skokom sa Pančevačkog most!

Press pre 10 sati

Zahvaljujući hitroj intervenciji pripadnika Rečne policije ovaj samoubica je izvučen iz hladnog Dunava. Zahvaljujući hitroj intervenciji pripadnika Rečne policije ovaj samoubica je izvučen iz hladnog Dunava. Nešto pre 19 časova nepoznati… »

Ilegalne migracije svima su problem!

Kurir