Vesti Online

Muški strahovi

6 najvećih muških strahova vezanih za seks

 

 

 

 

 

 

 

I najsamopouzdaniji muškarci imaju svoje strahove, kad je reč o seksu. Proverite šta je to što ih najviše plaši i pokušajte, uz naše savete, da ih ohrabrite.

VELIČINA „MUŠKOSTI“
Mnogi muškarci se brinu zbog veličine penisa i strepe da li će uspeti da zadovolje partnerku. Seksolozi savetuju da što češće hvalite ljubavničke veštite svog muškarca, koliko god da je „obdaren“. Osim toga, partnerka će sigurno uživati ako muškarac zna da koristiti „opremu“ koju ima, na najbolji mogući način.

LJUBAVNIČKE VEŠTINE

Čak i oni koji će se zaklinjati da su odlični ljubavnici katkad će se zapitati jesu li to zaista. Ljubavničke veštine posebno brinu muškarce koji su u novim vezama i žele da pokažu partnerki da su sjajni ljubavnici. Činjenica je da muškarac nikad ne može tačno da zna kakav je ljubavnik, osim ako mu to partnerka kaže. Ipak, njeni uzdasi tokom seksa mogu mu reći mnogo o njegovim ljubavničkim veštinama.

 

TRAJANJE SEKSA
Hoće li seks prekratko trajati? Ili možda predugo? I to opterećuje muškarce jer se boje da na kraju  neće dobiti aplauz koji silno žele. Živimo u vremenu u kom za mnoge probleme postoje rešenja. Oni mogu biti fizički ili psihološki, pa se treba obratiti lekaru.

 

IZOSTANAK EREKCIJE
Možda je najveći strah svih muškaraca − onaj od zakazivanja. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihološke teškoće. U nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode. Ne treba toliko razmišljati o tome. Važno je obratiti se stručnjaku, koji najčešće može da pomogne u rešavanju problema.

TRUDNOĆA I POLNE BOLESTI
Ovo je takođe česti strah muškaraca. Kako biste se zaštitili od neželjene trudnoće, ali i polnih bolesti, najbolje je da koristite kondom. Ako ste u stabilnijoj vezi, razgovarajte o tome i dogovorite zajedničku strategiju.

 

LOŠ SEKS
Mnogi muškarci boje se i da partnerka neće ispuniti njihova očekivanja, te da će im se dogoditi loš seks. Od toga posebno strahuju pre prvog seksa s novom partnerkom. Stručnjaci kažu da je to loš stav i da neki muškarci imaju prevelika očekivanja. To što se žena nije odmah u krevetu pokazala kao pravi ekspert, ne znači nužno da je loša ljubavnica. Možda joj treba samo malo više vremena i zbližavanj

Besplatni saveti Javorke i Petra o koristima ako koristite odgovarajuće lekovito bilje 0114061012 0641196764