Vesti Online

Ivanoviću pakuju silovanje Albanki!?

Vreme: Vučić zastrašuje medije

Novi magazin pre 12 sati

Beogradski nedeljnik Vreme ocenio je danas da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić vrši pritisak na nezavisno novinarstvo opaskom da je taj list ‘novine Miroslava Miškovića’.
U saopštenju redakcije navodi se da je time Vučić „izrekao grube klevete i diskvalifikacije na račun nedeljnika“. Vreme je ranije objavilo tekst „Otkrivena tajna ministarskog sefa“ koji se bavi ugovorom o prodaji JAT-a kompaniji… »

Vučićevo spinovanje

Danas pre 10 sati

Nakon brojnih najava u prethodnim mesecima, premijer Aleksandar Vučić objavio je juče ugovore sa Etihadom o kupovini udela u Jat ervejzu i sa Al Ravafedom o kupovini poljoprivrednog zemljišta. Vlada je na ovaj korak bila praktično primorana, pošto je samo nekoliko dana pre toga nacrte ugovora i… »

Poltroni su se uvek zaklanjali iza priče o javnom interesu

Politika pre 15 sati

U ovo vreme naredne godine Kragujevcem će vladati medijski mrak. Radio-televizija Kragujevac moraće u privatizaciju, po zakonu (koji je donela vlada SNS-a i SPS-a), gradska uprava (Zajedno za Šumadiju) izbaciće iz zgrade Nedeljne novine „Kragujevačke”, a TV Kanal 9 prestaće da postoji zato što je… »

Ivanoviću pakuju silovanje Albanki!?

Vesti online pre 1 dan

Tužilaštvo Euleksa ima iskaze dve Albanke koje su putem video-linka svedočile iz Brisela da ih je navodno silovao Oliver Ivanović u vreme dok su trajali oružani sukobi na Kosovu. U slučaju da padne optužnica za ratne zločine, gotovo je izvesno da će Ivanović biti optužen za silovanja Albanki, kaže obavešteni izvor iz Prištine za “Naše novine”. On smatra da je dogovor Euleksa i Prištine da jedan srpski lider mora biti osuđen.
– Oliverovo hapšenje, pa sada i optužnica politički su motivisani. Jasno je da je ovo moralo da usledi, jer se sada njima u Prištini spremaju optužnice za ratne zločine i trgovinu ljudskim organima. Ali razlika je u tome što za… »