Vesti Online

Ekonomija

Danas
pre 10 sati

MISTERIOZNO POVEĆANJE ZARADE Jorgovanki plata uvećana za 44.000

Blic pre 8 sati

Jorgovanki Tabaković isplaćena je u januaru plata od 579.139 dinara, što je za 44.000 dinara više od zarade koju je prijavila pre godinu dana. Guvernerka, koja se može pohvaliti jednom od najvećih plata u javnom sektoru, ušla je u 2015. sa… »

Sveti Prokop beogradski

Blic pre 9 sati

Železnička stanica „Prokop“ dobila je novi rok za kraj radova. Ovog puta, dao ga je premijer Aleksandar Vučić – 27. januar 2016. Slučajno ili ne, za završetak ovog višedecenijskog projekta određen je dan kada Srbija slavi Svetog Savu. Ovaj… »

Akojon: Došao sam da vratim Partizan u Evroligu

Press pre 8 sati

„Pritisak nije nešto što će biti problem! Rekoh već da želim da pobeđujem, da grad i navijače učinim ponosnim”, bile su prve reči Akojona. „Pritisak nije nešto što će biti problem! Rekoh već da želim da pobeđujem, da grad i navijače učinim… »

Milan nerešeno sa Veronom

Press pre 7 sati

Fudbaleri Milana i Verone odigrali su večeras nerešeno 2:2, u utakmici 26. kola italijanske Serije A. Fudbaleri Milana i Verone odigrali su večeras nerešeno 2:2, u utakmici 26. kola italijanske Serije A. Milan je bio na pragu pobede, ali… »

Obama: Duga senka rasne istorije i dalje nad nama (FOTO)

Novi magazin pre 6 sati

Američka rasna istorija „još uvek baca dugu senku na nas“, izjavio je danas američki predsednik Barak Obama na obeležavanju prekretnice američkog pokreta za građanska prava, 50 godina od marša od grada Selme do Montgomerija i 50 godina od… »

Grčka:Tajnim poreskim inspektorima protiv utajivača poreza

Večernje novosti pre 9 sati

Grčka vlada mogla bi da angažuje poreske inspektore koji nisu profesionalci, uključujući turiste, kako bi pohvatala utajivače poreza. Grčka vlada mogla bi da angažuje poreske inspektore koji nisu profesionalci, uključujući turiste, kako bi… »

Dečaci pljačkali menjačnicu u NS, jedan uhapšen

Press pre 7 sati

Jedan maloletnik je uhapšen večeras na Detelinari prilikom pokušaja pljačke menjačnice u ulici Janka Veselinovića. Jedan maloletnik je uhapšen večeras na Detelinari prilikom pokušaja pljačke menjačnice u ulici Janka Veselinovića. On je uz… »

Ortak Bogdanova čuva Terzića od novinara

Blic pre 9 sati

Navijač koji je napao ekipu Televizije B92 je Stevan Sojić, ranije osumnjičen za nasilje sa vođama „delija“ Ivanom Bogdanovim i Draženom Dragašem. Protiv ovog navijača, koji je „branio“ Zvezdana Terzića od novinara B92, podaci Višeg suda u… »