^ Na vrh
Neumitne su promene svih oblasti umetnosti sa razvojem interneta. Samo naivni mogu da se nadaju da će kultura ,politika, ekonomija, nauka, naše selo...ostati isti. Sa digitalizacijom medija proizašla je potpuna izmena psiho-fizioloških funkcija ljudskog organizma u kontaktu sa njima. U ostalim oblastima kulture uticaj globalne mreže je nesaglediv.
Misel de Montenj (1538-1592) vodi poreklo iz bogate francuske porodice. Sa svojim univerzalnim mislima iskazanim u esejima i danas pleni citaoce sirom sveta. Moj cilj je da eseje poredjam i razmatram onako kako mi savest nalaze.
Naša psihološka struktura, naš karakter. Lažna emocionalnost.Grčevit otpor prema promenama. Odsustvo osećaja za opšte društvenu korist. Stalno prisustvo ljudske desktruktivnosti. Nesaglediva žeđ za vlašću...
Duševna ili mentalna bolest je u najširem smislu svaki poremećaj funkcija mozga koji utiče na mišljenje, osećaje ili sposobnost osobe da komunicira sa svojom okolinom. Duševno ili mentalno zdravlje je izraz koji se često upotrebljava da opiše postojanje ili nepostojanje duševne bolesti.
Terapija radom - rad kao lek Ovu terapiju su primenjivali drevni grčki lekari 500 godina pre nove ere. Čovek, ako je zauzet poslom, koga sa zadovoljstvom obavlja, onda nema vremena za nespokojstvo. Čovek koji je potonuo u nespokojstvo, mora što pre potonuti u rad, inače može lako potpuno izvetriti od očajanja. Ne dozvolite da vas male stvari dovode u stanje nespokojstva. Takve stvari što brže zaboravite. Zapamtite, život je kratak i ne opterećujte ga glupostima.

 

 

Vremenska prognoza

Fair

18°C

Belgrade

Sunday 12°C / 19°C Partly cloudy
Monday 10°C / 18°C Rain
Tuesday 9°C / 16°C Partly cloudy
Wednesday 8°C / 16°C Mostly sunny

Google berza

+70.68 (1.66%)
5:15PM EST
+0.81 (1.63%)
4:00PM EST
-0.71 (-0.10%)
4:00PM EST
+0.29 (0.31%)
4:00PM EST

Herbal Elixir

 

Energetska efikasnost

Loading feeds...

PREGLED ŠTAMPE

Pregled štampe

Na ovim stranicama pokušavamo da razvijemo napredno pretraživanje vesti koje ćemo primeniti na sajtu www.pregledvesti.com