Elon Musk

Sharing is caring!

Elon Musk otpustio je gotovo pola zaposlenika Twittera. Sada im je dao novi ultimatum

14:19, 16. studenog 2022.

Elon Musk otpustio je gotovo pola zaposlenika Twittera. Sada im je dao novi ultimatum
Foto: EPA

ELON Musk, novi vlasnik Twittera, svojim je zaposlenicima u internoj poruci mailom dao ultimatum da se “jako posvete poslu” ili otiđu iz tvrtke, prenio je CNN.

“Da bismo izgradili revolucionarni Twitter 2.0 i uspjeli u sve konkurentnijem svijetu, morat ćemo biti jako posvećeni”, napisao je Musk. “To znači da ćete morati raditi prekovremeno i jako intenzivno. Samo oni najbolji moći će ostati”, dodao je.

Musk je poručio i da će Twitter biti “puno više inženjerski nastrojen” te je zaposlenicima poručio: “Ako želite biti dio novog Twittera, označite ‘da’ u formularu na poveznici.”

Sukobi sa zaposlenicima

Dodao je da će zaposlenici koji to ne naprave do određenog trenutka sutra dobiti otkaze i tromjesečnu otpremninu. Ovu poruku naslovio je “Račvanje na cesti”, a poslao ju je nakon što se zbog načina na koji vodi Twitter javno i privatno sukobio sa zaposlenicima. Musk je nakon preuzimanja Twittera otpustio izvršne direktore, upravni odbor i gotovo polovicu zaposlenika.

“Bez obzira na to koju odluku donesete, hvala što ste se trudili da Twitter bude uspješan”, zaključio je. Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares