Ludilo

Sharing is caring!

TESLA UBICA: Automobil iznenada PODIVLJAO, tokom sumanute vožnje ubio dvoje ljudi! VOZAČ NIJE IMAO KONTROLU (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

TRAGEDIJA U KINI

TESLA UBICA: Automobil iznenada PODIVLJAO, tokom sumanute vožnje ubio dvoje ljudi! VOZAČ NIJE IMAO KONTROLU (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

PLANETA
13.11.2022. 21:03h

Podivljali automobil marke Tesla ubio je vozača motocikla i srednjoškolku u kineskom gradu Čadžou u južnoj provinciji Guandong.

U ovoj tragediji se desila 5. novembra tri osobe su povređene, a prema navodima policije, uzrok nesreće još nije određen, preneo je Rojters.

Nesreća se dogodila kada je vozač Tesle po imenu Žan (55) hteo da parkira svoj model-Y, kada je iznenada izgubio kontrolu a automobil krenuo velikom brzinom. Tokom dva kilometra divlje vožnje, automobil je udario dva motocikla i dva bicikla, pri čemu su dve osobe poginule a tri povređene, javila je domaća novinska agencija Jimu Nevs.

Saobraćajna policija je isključila mogućnost da je Žan vozio pod dejstvom droge i alkohola i napomenula da će vozilo biti testirano.

Na snimku sa sigurnosnih kamera vidi se kako je automobil odjednom počeo da juri ulicama grada velikom brzinom, a da vozač nije mogao da ga savlada niti da ukoči.

Saobraćajna policija je saopštila da je neimenovani član porodice 55-godišnjeg vozača rekao da je on imao problema sa papučicom kočnice kada je hteo da stane ispred svoje porodične radnje.

Kompanija Tesla se u Kini i ranije suočavala sa tvrdnjama o kvaru kočnica.

Kina je inače Teslino drugo najveće tržište, a kompanija je navela da će sarađivati u daljoj istrazi.

Ovaj tragičan incident je inače izazvao veliku medijsku pažnju u Kini i bio među temama sa najviše pregleda na društvenoj mreži Veibo u nedelju.

(Kurir.rs/Rojters)

NE PROPUSTITE

ELEKTRIČNI AUTOMOBILI PREPLAVIĆE PLANETU: Evo šta spremaju najveći svetski proizvođači i kolika sredstva će da ulože u EV do 2030.

OVAKO SE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU OPHODI PREMA RADNICIMA PRE NEGO ŠTO IM DA OTKAZ: Ovo im je poslednja šansa pred isključenje

TESLA IZNEVERIO POLICAJCE U BAZELU: Tokom potere policijski službenici zbog kvara na vozilu doživeli NEVIĐENU NEPRIJATNOST

ŠOK VIDEO IZ KANADE: Obilazila je “Teslu” na putu, a kada je videla šta radi vozač NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares