Nema čorbe bez Karleuše

Sharing is caring!

Oglasila se Karleuša o sukobu Željka Mitrovića i Bake Praseta FOTO

SHOWBIZAutor:Irena Dedakin07. sep 202214:1411 komentaraPodeli:

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/ Antonio Ahel/ATAImages/E-Stock/Časlav Vukojičić

Sukob vlasnika RTV Pink Željka Mitrovića i Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kaoi Baka Prase, danima traje, a o ovoj temi oglasila se i pevačica Jelena Karleuša.

Jelena je Instagram storiju navela da ne drži ničiju stranu u sukobu o kojem danima bruji javnost.

„Dobijam na hiljade poruka dnevno sa pitanjem na čijoj sam strani u ovom „ratu“ između Željka Mitrovića i dečka zvanog „Baka Prase“. Prvo, zašto uopšte ja moram da imam stranu? Može neko s*anje da prođe i bez mene. Mogla bih da uživam dok gledam kako se komadaju zato što su me obojica svojevremeno napadala, i to javno. Na Pinku sam svakako godinama zabranjena, tako da Mitrović otpada, ovaj drugi mali me je mazao go*nima, takođe javno, morala sam da blokiram jedno 10.000 njegovih sledbenika…tako da i on otpada. Ali ja ne bih bila ja kada ne bih dodala ipak malo stava ovde“, počela je Jelena.

„Prvo, smatram da odmah treba daprekinu s ovim užasnim prozivkama, jer više nije zabavno. Daleko od toga. Mitroviću ne treba da reaguje na prozivke klinca koji ima 25 cm i koji može sin da mu bude. Željko Mitrović je medijski Bog i nije fer-plej kad koristi svoju silu na nekom ko nema način da uzvrati. Treba da bude iznad ovakvih stvari, jer je na vrhu pramide“, nastavila je Karleuša.

FOTO: Printscreen/Instagram/karleusastar

“S druge strane, Baka Prase, iako ima petlju (evidentno), mora da ima kočnicu. Ko nema kočnicu, na*ebe kao ja, a ja nikome to ne želim. Zadnje vreme je došlo ako ja kažem – Ljudi, spustite loptu, neprijatno je i nepotrebno. Osim ako nas sve ne rade kao majmune i ako ovo nije dogovoreno”, navela je Karleuša na Instagramu.

Pevačica se kasnije ponovo oglasila i ispravila ono što je prvobitno napisala – nije mislila na Ilićeve centimetre, već godine.

BONUS VIDEO: TOP 10 ratova Jelene KarleušePlay Video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.TagoviBAKA PRASEJELENA KARLEUŠAŽELJKO MITROVIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares