Mladost ludost

Sharing is caring!

Stigli rezultati testa na droge finske premijerke

HinaPrije 2 sata

Stigli rezultati testa na droge finske premijerke
Screenshot: Youtube

FINSKA premijerka Sanna Marin bila je negativna na testu na droge koji je napravila nakon što je prošlog tjedna objavljena videosnimka na kojoj se vidi kako tulumari s prijateljima, priopćeno je iz ureda premijerke. Društvenim mrežama prošlog su tjedna počeli kružiti videozapisi Marin (36) na zabavi s finskim zvijezdama, a ubrzo ih je objavilo nekoliko medija u Finskoj i inozemstvu.

Marin je u četvrtak izjavila da joj smeta što su videosnimke njezinog plesa na privatnim zabavama objavljene na internetu jer su bile namijenjene samo prijateljima.

Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svijetu, pristala je u petak na testiranje na droge, poručivši da se nikada nije drogirala i da nije vidjela nikoga da to radi na zabavi na kojoj je bila.

Čelnica finskih socijaldemokrata Marin također je izjavila da njezina sposobnost obavljanja službenih dužnosti te subote navečer nije bila narušena te da bi otišla sa zabave da je morala raditi. Dio Finaca je podržao Marin, dok su drugi doveli u pitanje njen postupak.

Finska premijerka snimljena u noćnom klubu

Finska premijerka snimljena u noćnom klubu00:00/01:14Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares