Laži teško prolaze?

Sharing is caring!

Kosovska policija: Vozač Hitne pomoći priveden, nije imao validnu dokumentaciju

VESTIAutor:Srna02. avg 202218:54 > 18:555 komentaraPodeli:

Izvor: Shutterstock

Dejan Spahić, vozač hitne pomoći Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici, priveden je nakon što je pri kontroli vozila utvrđeno da prevozi lekove i sanitetski materijal bez validne dokumentacije, rečeno je Srni u kosovskoj policijskoj službi.

Iz policije su naveli da je automobil zaustavila jedinica za brze intervencije i da je zajedno sa vozačem prevezen u Policijsku stanicu u južnoj Kosovskoj Mitrovici.

„Vozilo sa lekovima biće zaplenjeno, a vozač će biti procesuiran kod nadležnog tužioca“, kažu u kosovskoj policijskoj službi.

POVEZANE VESTI

Petković: Otet vozač saniteta po naređenju Aljbina Kurtija

VESTI16:0764

Hodža: Uloga SAD u odnosu Beograda i Prištine veća nego što se pretpostavljalo

VESTI18:093

Iz kosovske policije region sever Kosova Srni je rečeno da je Zdravstveni centar obavešten da je vozilo na carinskom terminalu i da je u toku saslušanje privedenog vozača.

Iz Zdravstvenog centra tvrde da je vozilom hitne službe prevožen sanitetski materijal i infuzije za najkritičnije pacijente koji se nalaze na lečenju u bolnici u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Direktor Kliničko-bolničkog centra Kosovska Mitrovica Zlatan Elek potvrdio je Srni da je Spahić „kidnapovan i da mu se gubi svaki trag“ od trenutka kada ga je presrela specijalna jedinica policije samoproglašenog Kosova – Rosu u Rudaru i odvela u nepoznatom pravcu.

„Niko nas nije kontaktirao, niti nam je bilo ko šta javio o Spahiću ili vozilu, osim našeg radnika koji duži taj sanitet koji redovno dostavlja lekove iz Doma zdravlja Lešak u Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica“, naveo je Elek.

On je dodao da su obavijestili sve relevantne institucije.TagoviKOSOVOLEKOVIPOLICIJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares