Sapunica sve gušća

Sharing is caring!

Advokat Dijane Hrkalović pozvao je policijskog inspektora da se obrati putem “Objektiv TV”

Đukanović ima predlog za javno obraćanje inspektora Milenkovića

A. P.danas 17:35

Đukanović ima predlog za javno obraćanje inspektora Milenkovića 1

Vladimir Đukanović, izvor: FoNet/Ognjen Stevanovi

Vladimir Đukanović, branilac Dijane Hrkalović, pozvao je na Tviteru policijskog inspektora Slobodana Milenkovića da se obrati javnosti putem kanala prorežimskog tabloida „Objektiv TV“, ukoliko za to dobije odobrenje MUP-a, a povodom Milenkovićevog zahteva da mu se odobri da javnosti predoči svoju odbranu od optužbi Dijane Hrkalović, kao i prorežimskih tabloida, da je Milenković učestvovao u lancu trgovine drogom.

Inspektor Slobodan Milenković podneo je zahtev MUP-u  da mu se odobri obraćanje javnosti „zarad zaštite profesionalnog i ličnog dostojanstva“, kako je saopštio njegov pravni zastupnik Zdenko Tomanović.

Ovaj Milenkovićev zahtev usledio je nakon što je Dijana Hrkalović, optužena za trgovinu uticajem, javno optužila Milenkovića, da on, prema njenim saznanjima, „radi“ drogu. Nakon toga je Više tužilaštvo u Beogradu saopštilo da je naložilo Sektoru unutrašnje kontrole da ispita ove navode. Provladini tabloidi su otišli korak dalje, optužujući Milenkovića da je komunicirao sa Darkom Šarićem, prvostepeno osuđenim vođom kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain.

Dok Milenković očekuje odgovor svojih nadređenih za javno istupanje, branilac Dijane Hrkalović i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović putem društvene mreže Tviter pozvao je inspektora da, ukoliko mu obraćanje bude odobreno, za to iskoristi studio „Objektiv TV“.

„Ukoliko gospodin Milenković želi da se obrati javnosti i dobije od MUP-a dozvolu studio „Objektiv TV“ mu je otvoren i samo neka izvoli“, napisao je Đukanović na Tviteru.

Inače, „Objektiv TV“ je kanal povezan sa prorežimskim tabloidom „Objektiv“ putem kome je Hrkalović dala „ekskulzivni intervju“ u kome je optužila ministra odbrane i nekadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića da je prisluškivao predsednika države.

Takođe, na „Objektiv TV“, branilac Hrkalovićeve, advokat Đukanović ima i svoju emisiju „Ozbiljno sa Đukom“, što mu se u više navrata osporavalo zbog nespojivosti svih funkcija koje obavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.Afera JovanjicaAfera PrisluškivanjeDijana HrkalovićNebojša StefanovićSlobodan MilenkovićVladimir Đukanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares