Rijaliti nema granice

Sharing is caring!

Manojlović: Podneću sudu predlog da Mitroviću, Mariću oduzme poslovnu sposobnost

VESTIAutor:FoNet21. jun. 202222:2217 komentaraPodeli:

Izvor: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Direktor kampanje pokreta “Kreni-Promeni” Savo Manojlović podneće sudu predlog da se po službenoj dužnosti Željku Mitroviću i Milomiru Mariću delimično ili u potpunosti oduzme poslovna sposobnost, saopštila je ta organizacija.

U saopštenju se navodi da, prema zakonima Srbije, punoletno lice koje u svojim postupcima neposredno ugrožava sopstvena prava i interese ili prava i interese drugih lica može biti delimično lišeno poslovne sposobnosti i može mu se odrediti staratelj.

POVEZANO:

Teške reči i uvrede tokom duela Sava Manojlovića i Željka Mitrovića

VESTI20. jun. 2022234

Mitrović: Ivanović mi je bio drug, pogledaću ko je platio spot protiv njega

VESTI20. jun. 202230

Na pitanje o spotu protiv Ivanovića premijerka omalovažavala pojedine medije

VESTI18:5217

„U TV duelu na Radioteleviziji Vojvodine Mitrović nije izgledao i nije se ponašao dobro. I kao pravnik i kao čovek osetio sam duboku zabrinutost“, konstatovao je Manojlović.

“Sudu ću, između ostalog, dostaviti i snimak navedene emisije kao dokaz da bi gospodin Željko Mitrović trebalo da bude lišen poslovne sposobnosti. Što se tiče gospodina Milomira Marić, sud može pogledati bilo koju njegovu emisiju”, saopštio je Manojlović.

On je ukazao Regulatornom telu za elektronske medije da, iako se sada ne mogu dodavati posebni kriterijumi, pitanje poslovne sposobnosti urednika ili vlasnika televizije koja konkuriše za nacionalnu frekvenciju, može biti od izuzetnog značaja kao pokazatelj na koji će se način koristiti nacionalna frekvencijaTagoviKRENI-PROMENIMILOMIR MARIĆSAVO MANOJLOVIĆŽELJKO MITROVIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares