Vremenska prognoza

Sharing is caring!

AUTORNikola Todorović0

Prema objavljenoj vremenskoj prognozi u nedelju će najniža temperatura u Srbiji biti 11 stepeni, dok će maksimalna biti 30.

 Vremenska prognoza za 19 jun

IZVOR: MONDO/UROŠ ARSIĆ

Širom Srbije će u nedelju biti pretežno sunčano. Na jugu Banata povremeno će duvati jak južni i jugoistočni vetar. U većini mesta biće od dva do tri stepena stepena toplije nego danas. Najniža temperatura kretaće se od 11 do 16 stepeni, dok će se najviša kretati u intervalu od 28 do 30 stepeni. U Beogradu će biti sunćano, a u najtoplijem delu dana biće 30 stepeni.

Vreme narednih dana

U ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 30 do 33 stepena. Tokom noći na severu naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na slab do umeren severozapadni.

U utorak se očekuje prolazno naoblačenje koje će još ujutru ponegde na severu i zapadu zemlje usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom, tokom prepodneva i sredinom dana očekuje se u ostalim predelima. Posle podne u svim predelima sunčano. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 21 stepen, a najviša od 29 do 31 stepen. 

U sredu će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura od 15 do 21 stepen, a najviša od 32 do 34 stepena. 

(MONDO)

PROČITAJTE I OVO

TAGOVIVREMENSKA PROGNOZATEMPERATURAVREME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares