Pandurska sapunica

Sharing is caring!

Nakon intervjua, nove krivične prijave protiv Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića

Nova.rsdanas 10:43

Nakon intervjua, nove krivične prijave protiv Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića 1

foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)

Novi policijski sindikalni savez podneće krivičnu prijavu protv bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, bivšeg ministra policije Nebojša Stefanovića i drugih NN lica zbog zloupotrebe položaja, rečeno je iz sindikata za Nova.rs.

Jučerašnji intervju Dijane Hrkalović pokazalo je da su ona, tadašnji ministar Nebojša Stefanović i drugi njihovi saradnici, čija imena nije pomenula, kršili zakon i zloupotrebljavali službeni položaj, jer su preduzimali radnje koje njihu u njihovoj nadležnosti. Zbog toga će Novi policijski sindikalni savez protiv njih podneti krivičnu prijavu“, najavio je potpredsednik ove sindikalne organizacije i pripadnik MUP Srbije Milan Dumanović.

On pojašnjava da po Zakonu o policiji i drugim pravnim aktima ni ministar policije, ni sekretar Uprave kriminalističke policije niti državni sekretar, nemaju ovlašćenja i prava da se mešaju u istragu ili da ih vode.

„To samo pokazuje koliko oni nisu znali svoj posao i da su od Ministarstva unutrašnjih poslova napravili privatnu firmu“, objašnjava potpredsednik Novog sindikalnog policijskog saveza Milan Dumanović.

Podsećamo, bivša sekretarka MUP Dijana Hrkalović u jučerašnjem intervjuu portalu „objektiv“ iznela je niz optužbi na račun bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, među kojima su i one koje kažu da je opstruisao istragu protiv ubica Vlastimira Miloševića u januaru 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.Dijana Hrkalovićkrivične prijaveNebojša StefanovićBeograd

Komentari

 OSTALI KOMENTARI (5)MOŽDA VAS ZANIMAHajduk, poslednji putJovanović (CLS): Zaostavština Vesića – nula završenih projekataKad kuna pređe u evro: Neizvesnost i strah među građanima Hrvatske od članstva u evrozoniDominantna pobeda Gevare na „Sahsenringu“Tragedija u Holivudu: Poginuli glumci iz popularne Netfliksove serijeVučićeva poruka Beogradu: Crta i piše Dušan PetričićKurti o struji na severu Kosova: Sledeća nedelja je ključnaDr Bajec: Zašto smo ujutru viši nego uveče i kako se desi diskus hernija

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

KOLUMNE

Voćna ovsena kaša

Voćna ovsena kaša

Švajcarski bankarski gigant upozorava: Novi svetski poredak se rađa

Švajcarski bankarski gigant upozorava: Novi svetski poredak se rađa

Er Srbija otkazala neke letove, putnici na aerodromu se žale: Nismo obavešteni

Er Srbija otkazala neke letove, putnici na aerodromu se žale: Nismo obavešteni

Vesić: Nakon intervjua Hrkalović, tužilaštvo da sasluša Nebojšu Stefanovića

Vesić: Nakon intervjua Hrkalović, tužilaštvo da sasluša Nebojšu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares