Ovo je sve zabavnije

Sharing is caring!

Fon Kramon: Srbija mora da uvede sankcije Rusiji i prizna Kosovo ako želi u EU

VESTIAutor:Beta, novine Nova16. jun. 202209:05 > 10:56369 komentaraPodeli:

Viola fon Kramon

Izvor: N1/arhiva

Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon izjavila je da ukoliko Srbija želi da se pridruži Evropskoj uniji, mora da uvede sankcije Rusiji i prizna nezavisnost Kosova i Metohije.

PROČITAJTE JOŠ

Bodo Veber: Vučić će odugovlačiti, ali biće prisiljen da uvede sankcije Rusiji

VESTI07:0136

Dopunjeni izveštaj EP: Nova poglavlja kada Srbija uvede sankcije Rusiji

VESTI08. jun. 2022254

„To nije pitanje ‘ili-ili’. Znamo poteškoće u vezi s tim (uvođenjem sankcija Rusiji), Vučić je objasnio sve, ali bez obzira na to mi moramo da vidimo posvećenost Srbije da se za početak suoči sa sankcijama Rusiji i zavisnosti od ruskih energenata“, rekla je Viola fon Kramon za list Nova.

U postizanju konačnog sporazuma, dodala je ona, EU očekuje i priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije.

“Obaveze postoje i na kosovskoj strani – implementacija sudske odluke o manastiru Dečani i da pripreme nacrt plana za formiranje Zajednice srpskih opština”, kazala je fon Kramon.

Sve o događajima u Ukrajini čitajte u našem BLOGU ili na stranici RAT U UKRAJINI.

“Nikad nisam rekla da je Đilas Vučićev ‘trojanski konj'”

Ne mogu da se setim da sam ikada rekla da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas radi za predsednika Srbije Aleksandra Vučića ili izašla sa idejom da je on “Vučićev trojanski konj”, izjavila je za list “Nova” poslanica u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon.

Neko je ili izmislio ovaj narativ ili rečenicu ili preokrenuo reči iz mog intervjua na način koji nikako nije prihvatljiv, istakla je ona i dodala da “ne može da zamisli zašto bi evropski obaveštajci pisali da je Đilas trojanski konj”.TagoviEUKOSOVOSANKCIJE RUSIJISRBIJAVIOLA FON KRAMON

376 komentara

Znači ako ne želimo EU, ostajemo na ovome, zadržavamo Kosovo i ne uvodimo sankcije Rusiji. Meni ovo drugo deluje kao bolja opcija.Acika12 minuta ranijeEvo odmah 😂😂😂Aha22 minuta ranijeJa procitah sve komentare i nije mi jasno ko dobija pare u Srbiji od EU fondova. Predatorska Logika26 minuta ranijeProces pridruživanja Srbije započeo je 21. januara 2014. Nakon Vučićeve pobede 2012. 

Skrining za Poglavlje 31 završen je te iste godine, ocenjen ocenom 3. 

Poglavlje 31 – Spoljna, bezbednosna i odbrambena politika još uvek nije otvoreno, jer Srbija odbija da harmonizuje svoju spoljnu politiku sa Zajedničkom spoljnom i bezbednosnom politikom EU, najviše zbog nespremnosti uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji.

Građani, a što napadate Violu? Žalite se Vučiću. Хм12 minuta ranije Odgovor čitaocu:Predatorska LogikaНешто си ти побркао лафчино, процес придруживања је почео много раније.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares