Kampovi u Srbiji i Evropi

Sharing is caring!

Одабрани кампови

Auto Kamp Srebrno Jezero

Na Srebrnom Jezeru nalaze se dva auto kampa. Veći kamp „Aniva“ nalazi se na samom šetalištu centra Srebrnog Jezera. Drugi manji kamp Kalinovac nalazi se na drugom kraju jezera kod sela Zatonje u blizini naselja Kalinovac.

AUTO KAMP ANIVA

Auto kamp Aniva se nalazi na atraktivnoj lokaciji uz obalu uređenog i uvek posećenog Srebrnog Jezera. Od naših delatnosti izdvajamo stacioniranje kamp prikolica, izdavanje kamp prikolica, izdavanje mesta za šatore, kao i mesta za vaše prikolice.Ubrajamo se u red najstarijih i najvećih kampova u Srbiji ukupnog kapaciteta od 200 kamp parcela od kojih je 150 stacioniranih! Kamp poseduje novi sanitarni deo sa kabinama za tuširanje i toaletima! U sklopu kampa su i sudopere za pranje sudova.

Cene naših usluga su sledeće:
Iznajmljivanje kamp prikolice – 2000 din (3-4 osobe)
Za ostale usluge pozovite.

Za koji god uslugu da se odlučite u obavezi ste da platite boravišnu taksu 60 din dnevno po osobi. Deca od 7-15 godina plaćaju 30 din. što se tiče prenoćišta za decu, cena je 150 din za šatore i prikolice u prolazu!

Kamp je otvoren od 1. maja do 1. novembra.

Kontakt telefon: 066380343

AUTO KAMP KALINOVAC

Kamping odmorište „Kalinovac“ otvoreno je 2018. godine i prvo je organizovano stajalište po prelasku Dunava kod sela Ram. Smešteno je nakon sela Zatonje, na ruti Eurovele 6 i Eurovele 13 (Iron Gate). Iz pravca Beograda, od koga je udaljeno 110 km, do njega se dolazi magistralnim putem Beograd – Kladovo. Od turističkog kompleksa “Silver Lake” deli ga 6 km, a od Velikog Gradišta 10 km. Priroda je učinila da “Kalinovac” nudi nezaboravan pogled na Dunav, Srebrno Jezero i Karpate, a domaćini da odmorište posetiocima pruži komociju sigurnog smeštaja, organizovanog po najvišim standardima. Pored ograđenih parcela za šatore i kamping prikolice, gostima su na raspolaganju dva objekta. U jednom se nalaze dva mokra čvora, odvojeni tuševi, kuhinja i trpezarija, a drugi je soba za maksimum 4 osobe sa zasebnim wc-om, kuhinjom i baštenskim prostorom. Posetioci mogu koristiti roštilj, a free wi-fi je dostupan 24/7.
U blizini kampa nalaze se dva izvora sa čistom vodom koja ponire u dubinama obližnjeg brda Gorica, uređena plaža na obali Srebrnog jezera, teren za odbojku na pesku. Popularno je mesto za ljubitelje vindsurfinga i ribolova i nadomak je brojnih kulturno-istorijskih spomenika. Gostoprimljivi domaćini svoje goste dočekuju nacionalnim pićem dobrodošlice – rakijom, a sa njima se pozdravljaju sa osmehom i iskrenom željom da ih put ponovo dovede u ovo „malo parče Raja“.

Популарне земље за камповање

Nemačka2192 kamp lokacijaItalija1540 kamp lokacijaAustrija322 kamp lokacijaHrvatska347 kamp lokacijaFrancuska8999 kamp lokacijaŠpanija1165 kamp lokacijaHolandija2035 kamp lokacijaSlovenija103 kamp lokacijaDanska474 kamp lokacijaŠvedska647 kamp lokacijaŠvajcarska351 kamp lokacijaCrna Gora55 kamp lokacijaCamping in GermanyBook nowCamping in FranceBook nowCamping in ItalyBook nowCamping in CroatiaBook now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares