ADAC ponuda

Sharing is caring!

Naša ponuda

Tripadvisor

Smješten na najljepšem dijelu Crnogorske obale, kamp je postao sinonim za oazu mira i nezaboravnog odmora. Kamp odiše mediteranskim ambijentom, stabla maslina, kamen, lavanda, i drugo mediteransko bilje samo su dio očuvanog prirodnog krajolika. Pogled na kristalno čisto more i bogatstvo stabala maslina čine ovaj kamp savršenim mjestom za odmor.

Probudite se svakog jutra s pogledom na more – svako mjesto u našem kampu omogućava Vam upravo taj doživljaj! Na plaži možete naći sav potreban mobilijar, suncobrane, ležaljke, baldahine i ostalo čime ćete Vaš boravak učiniti potpunim. Beach barovi u blizini garantiraju nezaboravan provod, a lokalni restorani zadovoljenje gurmanskih izazova. Prekrasne i čiste plaže, bistro jadransko more, pružit će vam ugođaj koji nikada nećete zaboravit.

Gallery Thumbnail
Gallery Thumbnail
Gallery Thumbnail
Gallery Thumbnail
Gallery Thumbnail
Gallery Thumbnail
Image Preview

 Rezerviši

Auto Kamp

U ambijentu netaknute prirode, sa gostoprimstvom domaćina, auto kamp Vam nudi najveći nivo usluga tokom boravka u njemu. Smješten uz glavni put na plaži, lako je pristupačan.Kapacitet kampa je od 25-30 kamp jedinica. Kamp posjeduje priključak električne energije 220v kao i sve potrebne sadržaje za kvalitetan i bezbjedan boravak.

U blizini kampa se nalaze i trgovinske radnje, kafići i restorani što ponudu našeg kampa čini još kvalitetnijom. Kamp je ograđen i ne dozvoljava pristup osobama koji nisu naši gosti.

  • Kupatilo
  • Tuš kabine
  • WC
  • Sudopere
  • Umivaonici
  • Mašina za pranje veša
  • Spoljne jedinice za pranje veša
  • Spoljne jedinice za pranje nogu
  • WIFI
  • Solarna energija / 220v priključak

Naša Lokacija  GPS: 42.009936°N 19.150873°E

Idealna lokacija našeg kampa !

Imajući u vidu da smo smješteni na jednom od najljepših djelova Crnogorsko primorja, uz Magistralni put na svega 12 km od Bara prema Ulcinju, pokazuje da smo lako dostupni iz svih pravaca i svim prevoznim sredstvima. Jasni putokazi će Vas bez ikakvih problema lako dovesti do našeg kampa a naše ljubazno osoblje će Vas dočekati na samom ulazu u ovu uvalu i smjestiti u našem kampu.
Zbog ovako dobre lokacije i pristupačnosti naši gosti su u prilici da tokom boravka u kampu posjete najveće znamenitosti grada Bara a i čitave Crne Gore. Za sve zainteresovane u prilici smo i ponuditi jednodnevne izlete ili šoping ture do obližnjih Crnogorskih gradova ili eventualno Dubrovnika, Mostara, Skadara ili Tirane.

Video Preview Image

Stari Bar13 KmStara maslina11 KmDvorac Kralja Nikole15Skadarsko jezero25 kmVelika plaža/Ada Bojana11.5 KmSveti Stefan35 Km

Owner Image

Dobro došli u naš kamp !

Želite da se zaljubite u prirodu i ambijent ove uvale i njene mediteranske ljepote koja vraća unutrašnji mir i zadovoljstvo životom, dođite u Kamp Utjeha! Najbolji način da se vratimo na pravi put, pronađemo inspiraciju i oslobodimo se svakodnevne napetosti jest povratak prirodi, tačnije boravak u našem kampu. Prekrasna plaža, čisto more i ljekoviti morski vazduh osvježen mirisom vjekovog maslinjaka vratit će Vas prirodi u punom smislu.

Owner Signature

Nudimo veliki broj usluga u našem kampu !

Roštilj za goste

Gostima našeg kampa nudimo mogućnost uslužnog korištenja roštilja, čime u ovom prelijepom ambijentu mogu pripremiti svoje specijalitete.

Dječije igralište

Za one koji putuju sa svojom djecom, obezbjeđeno je i potpuno bezbjedno dječije igralište, čime ćemo Vaš boravak učiniti kao da ste u svom domu.

Rentiranje plovila

Za sve ljubitelje mora i morskih avantura u prilici smo ponuditi rentiranje morskih plovila, da na najbolji način upoznaju ovu prelijepu obalu i njeno podmorje.

Rentiranje bicikla

Avanturistima i rekreativcima nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikala, čime na najbolji način mogu upoznati našu obalu i njene ljepote.

Galerija naših fotografija

20140708_131754

WOWSlider.com

Novosti iz našeg kampa

Novi web site

Novi vizuelni identitet kampa

Željeći da se što više približimo našim gostima, te da im pružimo laku pristupačnost naše ponude, uradili smo redizajn web sajta, koji je napravljen po poslednjim standardima. Dali smo mogućnost on-line rezervacije boravka u našem kampu, čime ćemo ubrzati vaše rezervacije i našu pristupačnost. U nadi da ćete uživati srdačno Vas pozdravljamo

15.februar 2016.god

Content Img Left

Šta gosti kažu o nama !

“Vaš prostor”

U ovom segmentu sajta smo predvidjeli da svi naši gosti imaju priliku ostaviti komentare, pohvale pa i kritike o našem kampu i uslugama u njemu. Sve Vaše komentare moći ćete slati putem kontakt forme a mi ćemo ih blagovremeno objavljivati. Hvala još jednom!

Jahnatan Smith

Auto Kamp Utjeha Bar, Crna Gora

“Vaš prostor”

U ovom segmentu sajta smo predvidjeli da svi naši gosti imaju priliku ostaviti komentare, pohvale pa i kritike o našem kampu i uslugama u njemu. Sve Vaše komentare moći ćete slati putem kontakt forme a mi ćemo ih blagovremeno objavljivati. Hvala još jednom!

Jahnatan Smith

Auto Kamp Utjeha Bar, Crna Gora

Budimo u kontaktu

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje budite slobodni da nas kontaktirate. Hvala!

Contact Image

Porodica ŽuđelovićBooking and Reservation+382 69 622 774

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares