INFORMER javlja

Sharing is caring!

EVO KO SU UČESNICI ZADRUGE 6! Ona je pevačica, a on makro! Oboje su umešani u elitnu prostituciju! PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI!

18:21RIJALITI0

Srbija Danas/Informer|11. 06. 2022.AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookShare to Twitter

EVO KO SU UČESNICI ZADRUGE 6! Ona je pevačica, a on makro! Oboje su umešani u elitnu prostituciju! PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI!

Pevačica koja je umešana u aferu “elitna prostitucija” i makro, koji je trenutno u zatvoru zbog iste afere, učesnici su nove sezone rijalitija “Zadruga”


U toku finalne večeri “Zadruge 4”, u junu prošle godine, Željko Mitrović izjavio je da će peta sezona ovog rijalitija biti i poslednja, ali da će se potruditi da za svoje gledaoce plasira još bolju rijaliti formu.TI SI ZAHTEVAN JER ZNAŠ DA JE GUBIŠ! Anđela spustila Gruju na dno, on pokušavao da se odbrani! EVO KO JE NAJZAHTEVNIJI U BELOJ KUĆI!SVAKA OSOBA IMA PRAVO ZA SEBE DA KAŽE DA JE NAJBOLJA! Dalila Dragojević bira najprepotentniju osobu

TI SI ZAHTEVAN JER ZNAŠ DA JE GUBIŠ! Anđela spustila Gruju na dno, on pokušavao da se odbrani! EVO KO JE NAJZAHTEVNIJI U BELOJ KUĆI!

TI SI ZAHTEVAN JER ZNAŠ DA JE GUBIŠ! Anđela spustila Gruju na dno, on pokušavao da se odbrani! EVO KO JE NAJZAHTEVNIJI U BELOJ KUĆI!SLEDEĆA VEST

Željko Mitrović

Sada saznajemo da je došlo do promena u njegovim planovima i da peta sezona rijaliti programa “Zadruga” neće biti poslednja, a već se nagađa ko će biti potencijalni učesnici šeste sezone.

Kako “Srbija Danas” prenosi, dva lica poznata javnosti, koja su nedavno domaći mediji povezivali sa elitnom prostitucijom, navondo će ući u rijaliti.

– Pevačica kojoj se život okrenuo naopačke nakon što se saznalo da je imala aktivno učešće u aferi “elitna prostitucija”, shvatila je da će nadoknaditi sve finansijeske gubitke ulaskom u “Zadrugu 6”. Čim su je čelnici “Pink TV-a” pozvali na pregovore, pristala je bez razmišljanja. Ali, ona neće biti jedina u “Zadruzi 6” koja je upletena u “mutne poslove”. Uz nju će ući mladić, svima već poznat, koji će do početka nove sezone odslužiti zatvorsku kaznu zbog direktnog učešća u elitnoj prostituciji. Pregovori s mladim makroom su obavljeni telefonskim putem, a cilj mu je, pored novca, da iznese svoju stranu priče o licima upletenim u ovu aferu. Tvrdi da ima spisak, snimke i poruke više od 10 pevačica sa naše estrade koje su i te kako poznate, a prodaju svoje telo – otkriva njihov izvor.ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Željko Mitrović otkrio da li će biti Zadruge 6!HITNA INTERVENCIJA! Dalili pozlilo dok je bila sama u dvorištu

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU “DŽET-SET TOP 5”:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares