Baš je zabavno

Sharing is caring!

Mihajlović: Đukanović zloupotrebio državnu funkciju zarad privatnog biznisa

VESTIAutor:Beta, Happy TV, FoNet09. jun. 202209:58 > 10:5352 komentaraPodeli:

Izvor: Tanjug/Zoran žestić

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović danas je, komentarišući napade na nju u medijima, rekla da radi za svoju državu najbolje što može i da rezultati nečijeg rada treba da budu jedino merilo, ali da su napadi očekivani, s obzirom na to da predstoji formiranje nove vlade.

„Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila i to što mislim da jedino rad i rezultati treba da se računaju, a ne intrige i rekla-kazala“, istakla je ona na TV Hepi.

Kako je napomenula, osnovno pitanje jeste ko je napada, jer „iza njih ne stoje ni rezultati, a ni rad“.

„Kada vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno“, kazala je Mihajlović.

Ona se osvrnula na izjave narodnog poslanika i člana Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića rekavši da je on zloupotrebio državnu funkciju zarad privatnog biznisa, te da sve što on kaže nema nikakvu težinu.

“Ja ne pripadam tom svetu koji koristi uvrede i psovke – isto je i sa tabloidima kojima je sada glavna tema koju šminku koristim, kakva mi je kosa i da li imam numerologa. To je neozbiljno i smešno”, rekla je ona.

Prema njenim rečima, iako neki tvrde da ona ugrožava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, niko ne treba da ga brani od nje.

“Jedino rešenje je, izgleda, da me spale na lomači i problem je rešen”, kazala je Zorana Mihajlović.

Izvor : facebook/printscreen/Zorana Mihajlović

“Opet bih kolutala očima zbog Brnabić da se ponovi ista situacija”

Mihajlović je rekla i da bi ponovo “kolutala očima” zbog premijerke Ane Brnabić, kada bi se ponovila situacija zbog koje je to učinila pre nekoliko godina na predstavljaju rezultata Duing biznis liste.

Ona je za TV Hepi rekla da je tada resorno ministarstvo uvelo elektronsku građevinsku dozvolu, i da je to bila revolucija u Srbiji jer se dozvola više nije čekala sedam godina, nego 15 dana, ali da je premijerka zahvalnost za to pripisala Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

POVEZANE VESTI

Mihajlović: Ocena premijerke o NALED-u nije bila fer

BIZNIS02. nov. 2017

“Jesmo radili sa NALED-om, ali daleko od toga da je NALED vodio sve to. Vodila je država, imali smo političku volju”, rekla je Mihajlović.

Ona je navela da je to zasluga bila ministarstva građevina na čijem je čelu tada bila, a premijerka je izrazila zahvalnost NALED-u.

“I kako da vam kažem…ja bih opet kolutala očima na tu rečenicu”, rekla je Mihajlović.

“Lavrov je znao da nema uslova da dođe u Beograd”

Mihajlović je rekla i da je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov u trenutku kad je najavio posetu Srbiji znao da nema uslova za to, i ocenila da nije ni trebalo da razmišlja da dođe u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ

Vulin kritikuje Zoranu Mihajlović zbog izjave da je dobro što Lavrov nije došao

VESTI09:3614

“Naravno da je znao i svima je to jasno. Svi su sve znali”, rekla je Mihajlović za TV Hepi, na pitanje da li je Lavrov znao da neće moći da dođe u Beograd.

Ona je navela da je “dobro da nije došao” i dodala da ruski zvaničnici, ako su prijatelji Srbiji, ali kako je rekla “ne onako kao ’90-tih kada su glasali za sankcije Srbiji”, nije trebalo ni da “razmišljaju” da dođu ovde.

“Srbija je toliko mala nema ni snage ni mogućnosti da se preko srpskih leđa vodi takva vrsta politike. Ako ste mi prijatelj onda ostanite tamo gde ste i sačakajte da se neke stvari dovedu u red. To je moje mišljenje”, rekla je Mihajlović.

Ona je na ovu temu govorila i za Euronews:Play VideoTagoviANA BRNABIĆNALEDZORANA MIHAJLOVIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares