UHVAĆEN NA DELU!

Sharing is caring!

12:01ZANIMLJIVOSTI0

Informer.rs/J.G.|30. 05. 2022.AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookShare to Twitter

UHVAĆEN NA DELU! Pas je držao kokošku u ustima, a onda je shvatio da su ga OTKRILI – njegova reakcija je SMEHOTRESNA! (VIDEO)

Kada je pas shvatio da su ga uhvatili na delu, zastao je i mirno spustio koku, kao da se ništa nije dogodilo


Doručkujte do 1h nakon buđenja! Nutricionistkinja otkriva idealno vreme za svaki obrok!NE ŽURITE SA ODLUKAMA! Večeras Mlad Mesec ulazi u Blizance, a evo KAKO će uticati na sve nas!

Doručkujte do 1h nakon buđenja! Nutricionistkinja otkriva idealno vreme za svaki obrok!

Doručkujte do 1h nakon buđenja! Nutricionistkinja otkriva idealno vreme za svaki obrok!SLEDEĆA VEST

Psi umeju da budu prave dobrice, ali i da prave svakakve nestašluke. Većina njih kao da zna da bismo im zbog tog “molećivog” pogleda sve oprostili, rade razne stvari, ali najčešće kada misle da ih niko ne vidi.

Upravo tako je i ovajpas verovatno samo poželeo da se malo “poigra” sa jednom kokom, ali nije znao da ga vlasnik krišom posmatra iz svog vozila.NIJE MIT! Od SLOMLJENOG SRCA zaista možete UMRETI – na dva SIMPTOMA treba da obratite pažnju!Da li su vam nekad rekli da za nešto PRETERUJETE, da ne treba tako da se osećate? Psiholog otkriva važnost GASLAJTOVANJA!

Pas je držao koku u ustima, verovatno želeći samo malo da je “prodrma”, ali u momentu kada je shvatio da je uhvaćen, ostao je ukopan u mestu.

Iznenađeno je gledao u pravcu automobila i vlasnika, pa zatim sasvim mirno i staloženo, spustio koku, praveći se da se ništa nije dogodilo.

Ne deluje nam da bi ovaj nežan džin uradio nešto nažao ovog kokoški, ali svakako verujemo da koki baš i nije bilo svejedno što ju je njen četvoronožni prijatelj držao u ustima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares