Bolnice prepune

Sharing is caring!

Nova: Bolnice prepune, vade se tumori veličine pesnice

DRUŠTVOAutor:Danilo Savić29. maj. 202221:30 > 23:44Podeli:

Play Video

Novine “Nova” u ponedeljak pišu da su “bolnice širom Srbije opet pune, samo što u njime ne leže kovid pozitivni, već ljudi koji se bore za život sa drugim smrtonosnim bolestima, koje nisu lečene na vreme”.

„Kako je pandemija počela da bledi, oboleli koji dve godine nisu odlazili redovno kod lekara ili su dobijali pogrešne dijagnoze i terapije, sada pune bolničke krevete“ piše „Nova“.

Pod naslovom „Putin jeftinijim gasom obezbeđuje vernost Srbije“ list analizira novi gasni aranžman sa Moskvom. Za sagovornike novina nema sumnje da je najavljena cena povoljana, ali upozoravaju da je obezbeđena političkim dogovorom i da će sigurno imati određene posledice po Beograd kroz reakciju drugih evropskih zemalja.

Huligani su poručili da su ponovo tu i da mogu šta hoće“ kaže za „Novu“ Brankica Stanković, glavna urednica Insajder TV povodom najnovijih pretnji koje su joj upućene sa navijačkih tribina.

Nestašice služe da vlast vrati pare koje je građanima dala pre izbora“ ističe u intervju za „Novu“ Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, koji je inače treća generacija u svojoj porodici koja se bavi poljoprivredom.

List piše da Agencija za zaštitu životne sredine već drugu godinu nepropisno održava merne stanice pa su zbog nemara nadležnih nepouzdani podaci o kvalitetu vazduha.

Martin Pogačar, autor knjige “Fićo – auto za sve” u intervju pod nazivom „Fića postavio Jugoslaviju na točkove“ objašnjava kako je ovaj automobil i danas pokazatelj stanja u Sloveniji.

U tekstu „Od Kengura do Holivuda“ „Nova“ piše kako glumac Nikola Đuričko nastavlja da gradi karijeru u Sjedinjenim Državama.

Čitajte “Novu”!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

InstagramTagoviBOLNICANOVINE NOVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares