Zadruga i ekspresni razvod

Sharing is caring!

DALILA UPLAKANA NAPUSTILA BELU KUĆU Obratila se Maji Marinković, pa Car priznao da je VOLI

Dalila Dragojević danas je potpisala papire za razvod braka, a onda je njen ljubavnim Filip Car priznao da je voli, nakon čega je ona u suzama napustila Belu kuću.

Filip Car
Filip Car

– Pa ne znam…Za par meseci će biti uspomene, ne ide da ja gledam to i plačem…Ja sam ovde 98% čist, tako da je to to – rekao je Dejan.

– Vidiš šta uradiše 4 kutije – glasilo je naredno pitanje.

– To nije do 4 kutije, nego do reakcije i komentarisanja, ali mi je drago, dali su mi vetar u leđa. Drago mi je što se to dešava i nadam se da mi neće krasti sada mleko kada smo razvedeni i da će svoje prljave ruke da drži podalje. Sve joj se u životu vraća – rekao je Dejan.PROČITAJTE I:

EVO ŠTA SU TAČNO POTPISALI DEJAN I DALILA Svi bruje o njihovom razvodu, a ovo su precizne stavke na papiru

OD ŠOKA ZANEMELI Oglasili se Dalilini majka i otac nakon što se njihova ćerka razvela od Dejana: “Neka se slade tuđom nesrećom”

– Ja mu se izvinjavam za nasrtaje…Ja se tvom ormaru ne približavam, tvoje mleko nisam dotakla…Ovim putem samo želim da izvinim Maji Marinković zbog svega što se desilo, jer Filip nije načisto sa njom. Majo što se mene tiče, Filip ti je slobodan, radi sa njim šta hoćeš – rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević

– Ona će biti još gora, ovo je tek početak…Ona navodi indirektno da kaže za Maju isto što i za nju, da bi se solidarisala. To su njeni šlageri – rekao je Dejan.

– Da li ti uopšte voliš Dalilu -glasilo je pitanje.

– Da, ne znam kako to ne vidi…Mene ne zanima niko osim nje – rekao je Car.

– Ja sam demolirana u ovom rijalitiju, uništena sam skroz – rekla je Dalila, pa je u suzama napustila Belu kuću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares