WEB PREPORUKE

Sharing is caring!

WEB PREPORUKE

Ima više NOVCA od britanske kraljice, a uskoro će biti NAJBOGATIJA RAZVEDENA žena: Pre razvoda od MILIJARDERA misica sredila predbračni ugovor

Bivša misica Kirsti Bertareli bogatija je i od engleske kraljice, a nakon razvoda od milijardera prestići će i brojne globalno poznate zvezde poput Mika Džegera.Piše:I.I.D.18.11.2021. 15:59

Kristi Bertareli Foto: Instagram / screenshot

Bivša misica Kirsti Bertareli (50) bogatija je od same britanske kraljice. Model i pop kantautorka sada je postala i najbogatija britanska “razvedenica”.

Možda vas zanima

Zbog njega se odrekla VERE i KARIJERE, nikada nije želela da postane PRINCEZA, a ovo je njena životna priča: “Naš prvi susret bio je jednostavan, nisam imala pojma da je on danski PRINC”

Bred Pit više ne izgleda ovako: Na pragu je SEDME DECENIJE, promenio je “lice” i žene kad su ga videle MOMENTALNO SU VRISNULE

Ona i njen suprug milijarder Ernesto razveli su se u tajnosti nakon 21 godine braka.

“Ernesto i Kirsti Bertareli s tugom potvrđuju da su se razveli”, rekao je njihov pr za “Daily Mail”.

Par ima troje dece, a razvod je dogovoren za leto sledeće godine. Lista najbogatijih ljudi “Sunday Times” smestila ih je na 14. mesto ove godine, a njihovo bogatstvo se procenjuje na 9.2. milijarde funti – što je veće od BDP-a mnogih zemalja poput Bahama ili Armenije.

“Njihova odluka bila je zajednička, sporazumno su se odlučili na razvod”, rekao je njihov pr, a par je odbio da govori o iznosu koji će biti isplaćen bivšoj Miss Velike Britanije. Kako “Daily Mail” nezvanično saznaje, reč je o nagodbi u iznosu od 350 miliona funti.

To bi je učinilo najbogatijom razvedenicom rođenoj u Velikoj Britaniji, a do sada je bila bogatija i od same kraljice Elizabete II. Nakon razvoda biće bogatija i od muzičke zvezde Mik Džegera, za kojeg se tvrdi da vredi 310 miliona funti, Ed Širana (220 miliona funti) i Adel (140 miliona funti).

Njena advokat je Fiona Šackenton, koja je zastupala princa Čarlsa i Pola Mekartnija tokom njihovih brakorazvodnih parnica. Pretpostavlja se da je Kirsti Bertareli potpisala predbračni ugovor pre udaje za Bertarelija 2000. godine.

“Nagodba je bila velikodušnija nego što je trebalo da bude. Hteli su da izbegnu dug i spor sudski spor u Švajcarskoj”, rekla je prijateljica poznate lepotice.

Nakon što je 1988. ponela titulu Mis Velike Britanije, Kirsti je takođe bila druga pratilja na izboru za Mis sveta te godine. Nakon toga je započela svoju karijeru u svetu muzike kao pop pevačica i tekstopisac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares