Dalila priznala da joj se Dejan ZGADIO

Sharing is caring!

DOMAĆI

BUKTI RAT DRAGOJEVIĆA: Dalila priznala da joj se Dejan ZGADIO: P**KO JEDNA, JADAN JE ONAJ KO BUDE SA TOBOM! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen |pre 7 minuta|pre 7 minuta

Haos na samom početku!

U toku je “Pretres nedelje”. Na samom početku izlaganje Dejana Dragojevića je podiglo ogromnu prašinu. Dalila Dragojević je nastavila da komentariše:

pročitajte još‘JA SAM ZBOG DECE OSTALA DRAGOJEVIĆ’ Dejanova majka Biljana za Pink.rs nakon Dalilinog NAPADA na njenu porodicu – osudila snajku i Cara, raznežila se

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

pročitajte još‘TO NIJE TVOJA ŽENA, VEĆ FILIPOVA DEVOJKA’ Đedović priznao da li je NAGOVORIO Dejana da se RAZVEDE, a onda je skočio Filip Car! Dalila sve vreme gleda

Prezime je najmanje bitno. Bitno je da se potpiše taj papir. Ja ću ga potpisati sa pesmom, jako mi je gadno kada moram da slušam sve te priče i stvari kada kaže da moram da širim noge. Dala sam mali budžet jer sam videla da ima deset hiljada u šteku. On je počeo da prebacuje što sam uzela neke njegove stvari, guaranu, hleb, tri hiljade dinara. Ja sam ga tada pitala, a ko ga je hranio do sada – rekla je Dalila.

Ti si prva rekla da se više ne približavam njenom krevetu – ubacio se Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

On je hteo mene da spusti kao što je i Miloš Bojanić. Ja njega više očiima ne mogu da gledam. Ogadio mi se, kroz kompletan proces, polivanje, kapuljača, kada je krenulo ovo sve, kada je video da je dobio podršku i pobedio u subotu, uzeo četiri paketa. Sinoć ide neka pesma “Kralj izgubljenih stvari” i vidim njega sinoć kako tužan puši cigaretu – rekla je Dalila.

Ja bih zamolio Velikog šefa da mi pošalje strim, da vidim šta oni rade pa da znam kako i ja da se ponašam – rekao je Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja ovde pričam sa muškim stavom, a ti sa ženskim, ženturačo očarbana. Ja ne verujem da sam bila sa tobom, gadiš mi se. Pičkice jedna, jadan je onaj ko bude sa tobom, nema više Dalila da te finansira – završila je Dalila.

Tema Zadrugovizije je bila maskembal, ja mislim da sam bio u temi. Mogao sam da uzme nešto drugo ali ovo je trenutno tema – govorio je Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares